Markus Ojala - ehdolla kuntavaaleissa 2021
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
08.02.2021

Törnävän kaavasta ja Huhtalan kehityksestä

Törnävän piirin kaava on nähtävillä kaupungin sivuilla  ja haluan nostaa aineistosta tuon selvityksen, johon suunnitelmat on koottu. Löydät selvityksen tästä linkistä ja tietty tuolta sivuilta löytyy muutakin mielekästä. Kannattaa ladata kopiot itselleen ja laittaa muistin, nähtävillä olo päättyy 18.2. Joka tapauksessa, kun piirin rakentaminen pääsee kunnolla käyntiin, alkaa…

Törnävän piirin kaava on nähtävillä kaupungin sivuilla  ja haluan nostaa aineistosta tuon selvityksen, johon suunnitelmat on koottu. Löydät selvityksen tästä linkistä ja tietty tuolta sivuilta löytyy muutakin mielekästä. Kannattaa ladata kopiot itselleen ja laittaa muistin, nähtävillä olo päättyy 18.2. Joka tapauksessa, kun piirin rakentaminen pääsee kunnolla käyntiin, alkaa Huhtalassa tapahtumaan. Riittääkö esim. nykyisten alueen päiväkotien (Steiner-päiväkoti, Tenavakoti, Huhtalan päiväkoti) kapasiteetti? Entä mitä käy vanhalle terveyskeskukselle Huhtalantie 10 osoitteessa? Mm. näiden syiden vuoksi olen itse ehdolla – haluan vaikuttaa omaan elinympäristööni. Populistit jaksavat väittää, ettei ihmisiä kiinnosta kunnan asiat – minä olen eri mieltä. Kaikilla meillä on mielipide meidän rakennetusta ympäristöstä ja tähän voidaan vaikuttaa kaavoituksella. Me voimme kunnanvaltuustossa vaikuttaa myös asumisen hintaan ja lasten varhaiskasvatuksen laatuun. Minä tiedän, että nämä asiat ovat tärkeitä! Toivonkin, että tulet mukaan ja lähdet ehdolle tai ehdotat ihmistä, jonka haluaisit läksivän ehdolle – linkki.

Takaisin etusivulle