Markus Ojala - ehdolla kuntavaaleissa 2021
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
28.01.2021

Lähde ehdolle kuntavaaleihin!

Seinäjoki kaipaa valtuustoon ja luottamustehtäviin lisää vasemmistolaisia! Knuuttilan Antti on tehnyt on hyvää jälkeä valtuustokaudellaan mutta kavereiden kanssa saataisiin vielä enemmän aikaiseksi. Mitä ehdokkuus sitten vaatii ja maksaako se paljon? Ensisijaisesti tietty sen, että jakaa Vasemmistoliiton arvot, on kirjoilla Seinäjoella, Seinäjoen vasemmiston jäsen ja haluaa vaikuttaa! Vaalikampanjaa varten voi sitten…

Seinäjoki kaipaa valtuustoon ja luottamustehtäviin lisää vasemmistolaisia! Knuuttilan Antti on tehnyt on hyvää jälkeä valtuustokaudellaan mutta kavereiden kanssa saataisiin vielä enemmän aikaiseksi. Mitä ehdokkuus sitten vaatii ja maksaako se paljon? Ensisijaisesti tietty sen, että jakaa Vasemmistoliiton arvot, on kirjoilla Seinäjoella, Seinäjoen vasemmiston jäsen ja haluaa vaikuttaa! Vaalikampanjaa varten voi sitten itse valita harrastuneisuuden asteen. Kevyimmillään kampanjaksi riittää vaalikuvan ottaminen (Seinäjoen vasemmisto tarjoaa kuvan ottamisen valitsemilleen ehdokkaille!) ja täyttää vaalikoneen tai kaksi. Jos haluaa panostaa, voi kirjoittaa blogia tai mielipideosastolle, teetättää ja jaella flyereita sekä osallistua paneeleihin. Ihan älyttömän kovasta rumbasta ei siis ole kyse, tietty innostuessaan ei riemulla rajaa – vaalit ovat ihmisen parasta aikaa! Koronan vuoksi kevään mittaan tokko kovin paljoa on perinteisiä telttailuja toreilla, joten some voi olla fiksu ottaa haltuun. On makuasia, haluaako tuohon käyttää omia henkilökohtaista profiilia vai perustaa erikseen vaikkapa politiikkosivun Facebookkiin tai Instagramiin, TikTokkiin tai mitä näitä nyt sattuu olemaan.

Kannustan juuri sinua lähtemään ehdolle. Ota yhteyttä Seinäjoen Vasemmiston puheenjohtajaan, immanuel.gronlund(at)gmail.com ja hoidetaan homma kuosiin! Jos arvot ehdokkuuden kanssa, niin kysy! Ei tätä tarvi yksin tehdä!

Takaisin etusivulle