Markus Ojala - ehdolla kuntavaaleissa 2021
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
11.12.2018

Yritystukemisen ihanuus

Taannoisessa MOT:issa oli ansiokkaasti perattu suomalaisten yritystukien maailmaa. Linkki juttuun Areenassajakäsikirjoitukseen. Juttuun liittyy ansiokas sivusto, josta voi hakea maakunnittain yritystukia. Jos otetaan E-P käsittelyyn, niin tilalta 2 löytyy SPC-2 Mustaisneva Oy, joka on saanut peräti rapiat kolme miljoonaa euroa tukea.Jos kurkkaa yrityksen tietoja, niin tilikaudella 2017 yritys on…

Taannoisessa MOT:issa oli ansiokkaasti perattu suomalaisten yritystukien maailmaa. Linkki juttuun Areenassajakäsikirjoitukseen. Juttuun liittyy ansiokas sivusto, josta voi hakea maakunnittain yritystukia. Jos otetaan E-P käsittelyyn, niin tilalta 2 löytyy SPC-2 Mustaisneva Oy, joka on saanut peräti rapiat kolme miljoonaa euroa tukea.Jos kurkkaa yrityksen tietoja, niin tilikaudella 2017 yritys on tehnyt 5 M€ liikevaihdolla 2 M€ voiton. Kysymys kuuluukin, onko tässä mitään järkeä? Äkkiseltään vaikuttaisi, ettei noin isoa tukea voi pitää perusteltuna – ilman tukea tilikausi olisi ollut miljoonalla eurolla tappiollinen. Olisi hauska tietää, kuinka paljon sähköä kyseinen puisto on tuottanut. Mahtavat Japanissa nauraakoko matkan pankkiin =D.

Takaisin etusivulle