Markus Ojala - ehdolla kuntavaaleissa 2021
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
14.12.2018

Indeksi jäädytetty – joululahja Keskustalta, Kokoomukselta ja Sinisiltä

Joulu lähestyy ja kansaa muistetaan – hallituspuolueet äänestivät kansaneläkeindeksin jäädyttämisestä. Jos nyt tuntuu, ettei indeksit jaksa napostella, niin kannattaisi laittaa valoja päälle, sillä ko. indeksi vaikuttaa melko moneen juttuun. Kun tähän lisätään hallituksen jo aiemmin tekemä aktiivimalli, verohelpotukset rikkaille osakesäästämisestä niin minua ainakin ottaa aivoon. Suosittelen äänestämään keväällä, mieluusti Vasemmistoliittoa.

Joulu lähestyy ja kansaa muistetaan – hallituspuolueet äänestivät kansaneläkeindeksin jäädyttämisestä. Jos nyt tuntuu, ettei indeksit jaksa napostella, niin kannattaisi laittaa valoja päälle, sillä ko. indeksi vaikuttaa melko moneen juttuun.

Kun tähän lisätään hallituksen jo aiemmin tekemä aktiivimalli, verohelpotukset rikkaille osakesäästämisestä niin minua ainakin ottaa aivoon. Suosittelen äänestämään keväällä, mieluusti Vasemmistoliittoa. Nukkuvien puolueen jäsenet meinaan ottaa tällä menolla eniten turpaan koskaan! Nyt soi Huora – Sori siitä albumilta Hukutaan paskaan, joka sopii näin joulun tunnelmaan. Näihin sanoihin hyvää joulua sinne Sipilä-Orpo-Terho ketjulle!

Takaisin etusivulle